Arkadaşlar benim bir websitem var bu işe başlarken zevk için yapıyorduk fakat artık bu iş yavaş yavaş zevk işi olmaktan çıktı ve ileri derece köklü ncsoft gibi şirketlerle irtibata geçmeye başlamamız lazım. bazı gpoteto gibi firmalar bizimle turkiye sorumlusu ile direk olarak kişisel irtibata geçiyor fakat bizim gözümüz dahada yükseklerde çünkü bu iş hakikaten çığrını açtı fakat Sorun Şurada ben bu NcSoft Billizard gibi firmalara başvururken Kurumsal Olarak nasıl başvuracağım bilmiyorum daha doğrusu ilk olarak söze nasıl başlıyacağım ve hangi satırda ne anlatmam gerekiyor hiçbir fikrim yok.. ben bu konu hakkında sizinde görüşlerini almak istiyorum.. Daha Doğrusu bu işten anlayan birisi varsa bana yardım edebilirmi bu konu hakkında.. çünkü hakikaten buna ihtiyacım var..
Hangi satıda ne anlatmam gerektiğini bana söyleyin yeter. Normal Mektup gönderir gibi Sevgili NcSoft yada billizard diye giremem herhalde olaya

onun için sizlerden yardım istiyorum.. umarım bana yardımcı olabilecek birisi çıkar.