İs Dünyasi Forum
Duyurular:
FORMUMUZA HOŞ GELDİNİZ ,UMARIM FAYDALI BİRŞEYLER BULABİLİR veya EKLERSİNİZ..

FORUM SAYFAMIZI ZİYARET ETMENİZİ ÖNERİRİZ.

Saygılarımla

Gül Group

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Eylül 10, 2010, 10:45:34 pm

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sponsorlar

Üye
Toplam Üye Sayısı: 44541
En son: MiltonRO
İstatistikler
Toplam Mesaj Sayısı: 118
Toplam Konu Sayısı: 108
Bugün Online: 35
Tüm zamanlar Online: 65
(Mayıs 05, 2008, 10:25:23 pm)
Online Üyeler
Kullanıcılar: 7
Misafirler: 21
Toplam: 28
En Aktif Üyelerimiz
Reklam AL
Image Hosted by ImageShack.us

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: lyoness-alışverişiniz nakit geri dönsün  (Okunma Sayısı 642 defa)
rizone
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Temmuz 18, 2009, 10:28:31 pm »

"Değerli arkadaşlarım sayın yöneticilerimizin hoşgörüşüne dayanarak bu başlığı açıyorum ve cevaplarınızı bekliyorum.Türkiyede başlıyacak olan bir oluşum hakkında bilgilendirmek içindir.yarın Tv de reklamları başladığında geç kalmayasınız.muhakakak değerlendirmeye tabi tutun.yatırım gözüyle bakacak olursak avrupadan gelecek olan lyoness adlı uluslararası şirketten ortaklık ve alışverişlerimize komisyon olarak haftalık ödeyen  bu şirkete küçük de olsa sıfır riskle bir yatırım yapmak çok menfafatimizedir.alım satım yok alışverişini kartıyla onayla yeter.siz yine kendi şinizi yapmaya devam edebilirsin.bu avantajı değerlendirmelisiniz.hayatımız boyunca satış ve reklam ne biz ne de üyelerimiz yapabilir ancak herkes alışveriş yapmak zorunda.Bu vizyonla bakabilirsen ilk arasında olmanızdan memnuniyet duyarız.ayrıca size bu konuyla ilgili birde dosya göndereceğim okursanız daha iyi bilgi sahibi olursunuz.lyoness networkler içinde ortaklık veren tek şirket.
kısaca yapacağımız;
ALIŞVERİŞİNİ ONAYLA VE ORTAKLIK AL.
KENDİNİZ VE AİLENİZ İÇİN GELECEĞİNİZE ÖNEM VERİN.
www.lyoness.ag.bilgi için adres www.yudi.tr.com.tr  -yasamtarzi_first@hotmail.com 5382728346"      

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC | TinyPortal v0.9.8 © Bloc

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM